söndag 26 maj 2013

Söndag kväll och tankarna smyger sig på

"Men så kommer söndag kväll.
Och jag vill så gärna natta barnen, våra barn,
som finns i mina drömmar men inte är här." 
Den här helgen har gått i ett rasande tempo. Jag har hela tiden hållit mig sysselsatt. Det har varit extremt mycket trädgårdsgöra (jag tror jag varit utomhus och slitit i minst sex timmar i dag! När hände det senast liksom?) och sedan har vi tränat, umgåtts med härliga vänner och grillat. Hammockgungande är invigt för i år och vi har hälsat på min mamma.

När det kommer till att parera barnlängtan, så har jag nu frysen full med rabarber och gräslök för lång tid framöver. Så det lär väl bli inte minst en del bakning att stilla den rastlösa hjärnan med. Gräslöken får vi väl använda som bas i såser och göra sallader.

Några av de följande dagarna kommer jag få ett avbrott från min just nu kaotiska arbetsplats. Det är kurs-tajm. Jag ser mycket fram emot kursen, att få släppa jobbet ett tag men ändå inte vara ledig. Jag tror det blir väldigt intressanta dagar.

Det har varit fantastiskt roligt de här senaste två dagarna och jag har inte tänkt alls på att vi inte har barn. Men så kommer söndag kväll. Och jag vill så gärna natta barnen, våra barn, som finns i mina drömmar men inte är här.

 

1 kommentar:

  1. Jag älskar de där stunderna när man har så fullt upp att man inte tänker på barnlöshet och längtan! Gissa om jag går upp i bröllopsplaneringen för fulla muggar... Men så kommer de där ögonblicken när man stannar upp och allt kommer tillbaka. Fy vad tungt det är...

    SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina