torsdag 22 augusti 2013

En resa jag inte ville göra

Vi reser bort en vecka och det ska bli så skönt. Vi ska bland annat åka på ett bröllop i England. Det har varit bestämt länge. Jag minns när vi tackade ja. Då hoppades vi att vi skulle bli tvungna att tacka nej, för att jag skulle vara höggravid.

Men nu packar jag väskan, med glädje och sorg. För att strö lite salt i såren, moder jord, tant röd eller vem som nu gör det, så tvingas jag packa ner mensskydden för att dag 28 snart är här. Denna förpestade dag. Förhoppningsvis behöver jag dem väl inte, men jag har ju ingen aning om hur det blir med den saken.

Åh, vad jag hoppas att jag får slita upp de ur väskan och slänga de i en papperskorg, eller ut från flygplanet, eller ut genom hotellfönstret, eller täppa till truten med tampongerna på alla de frågvisa som kommer med pikar hela tiden. Jiiiha.

Förresten: jag var in i den lokala second hand-butiken och såg att de hade några paket bindor till salu, oanvända självklart. But still. Det såg lite roligt ut att ha de liggandes i en bokhylla som också var till salu.

England, here we come!


4 kommentarer:

 1. Hoppas att du slipper jobbiga kommentarer! Brukar uppleva själv att man alltid är inställd på jobbiga kommentarer och därför har en hårdare attityd än vanligt(fast det är mer vanligt nu än ovanligt), bara för att skydda sig själv!

  Ha en trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Inte jag!
   Det blev en trevlig resa, även om jag inte slapp jobbiga kommentarer ;)

   Radera
 2. Hoppas ni får det fint ändå! Men visst är det jobbigt när alla ska undra och kommenterra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Therése!
   Visst blev det fint. Nu känns det i stället lite tomt att komma hem. Aldrig kan man vara nöjd, hehe.

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina