söndag 4 januari 2015

Vi kör väl en till ...

Hoppla, nu vart vi visst medlemmar och köande hos Barnens vänner också.

På onsdag hoppas vi att vår kontakt på socialtjänsten i stan ska ringa och säga att vi får gå föräldrautbildningen som startar i februari om vi vill.

5 kommentarer:

 1. Så skönt att du har kunnat landa lite och bli överens med tanken att kanske inte bli mamma under detta året heller. Nu är min väntan uppe på fyra år och jag hoppas, men tror inte, att det blir något i år heller. Trots att nya behandlingen sätter igång nu snart...Med detta vill jag önska dig en god fortsättning på nya året!
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu vet jag ju inget om er historia Tove, men vill ändå skicka pepp och styrkekramar. Har två vänner som genomgått mer än vad en tror att människor ska klara av i strävan efter att få barn, båda försökte i fem år och den ena fick en dotter i höstas på deras tredje och sista gratisförsök, den andra ska ha vilken dag som helst och hon övertalades av sin man att de skulle köra en sista gång och det var deras femte försök. Vi är många som kämpar för att bli föräldrar och tack o lov så går det till slut vägen för de allra flesta, på ett eller annat sätt. Håller tummarna för att 2015 blir ett kanonår för alla oss tappra kämpar! Kram till dig!

   Radera
  2. Ja, en del kanske skulle säga att man är bitter. Men jag ser det inte riktigt så, det är mer som att smälta den sits man är i tror jag. Vi kommer ju att vara där så småningom, man får bara räkna med att det kan ta lite längre tid än man hade tänkt sig. Det känns ju som mycket längre tid nu, men när man väl har det där barnet i sin famn så kommer ju den där tiden inte betyda ett skvatt.
   God fortsättning på det nya året Tove!
   Kram

   Radera
 2. Hej Lina,
  grattis, så roligt! Men vad betyder det egentligen att stå i kö hos de olika organisationerna? Och kan du kanske även tipsa om några bra adoptionsbloggar?
  Tack för en fin blogg!
  Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen Lisbeth!
   Självklart ska jag ge några bra bloggtips och skriva lite mer om vad adoption innebär. Är så uppslukad av det just nu bara att jag bara måste landa lite och hitta rätt ord.
   Allt gott!
   / Lina

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina