torsdag 12 mars 2015

En liten sprutrecension


Jag var lite övertrött när det var dags att ta sprutorna på jobbet tidigare i kväll. Det var första gången den här vändan som jag tog två sprutor. Orgalutranen, alltså sprutan som läggs till och ska hindra ägglossningen, är bökigare än Gonal F:en som är en smidig sprutpenna tycker jag. Det är en grövre nål och när jag tryckte lite lätt mot magen så gick den inte in. Inte superkul att behöva ta i mer. Dessutom blev huden lite irriterad efteråt, troligen för att jag blev nervös och därmed lite klumpig. Själva skyddet för sprutnålen är lurigt, man får liksom vicka och slita lite mer än man egentligen törs utan att det går sönder. Förpackningen är dessutom löjligt barnsäker, hade ingen sax i närheten utan fick göra hål med en gaffel och sedan sliiiita loss plasten. Osmidigt! Men huvudsaken är väl att innehållet nu funkar som det ska.

I morgon är det ultraljud! Pirrigt men läskigt. Och så ska jag se till att svara på alla braiga frågor som kommit till detta inlägget.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är fantastisk i ditt skrivande och sprutande. Ta hand om er på allra bästa sätt i helgen. Stor kram från "Tant Anne".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh, tack fantastiska Anne! Kram!

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina