torsdag 19 mars 2015

Ett kapitel i en gnällspiks memoarer

Fyyy tusan för den här pravidelen, alltså. Jag förstår inte hur en halv sådan yttepytteliten tablett på kvällen, kan göra en så fruktansvärt illamående dagen därpå. Det känns nästan som att jag är full och skulle behöva kräkas, allt bara snurrar konstant. Jag tror också att det är pravidelen som ligger bakom den obehagliga yrsel och trötthet som jag haft i dag. Och detta ska man fortsätta med i 18 dagar till. Heja, heja!

Utöver det är jag öm i magen där äggstockarna sitter och svullen likaså. Det innebär att jag ska vara på kliniken lite tidigare i morgon så de kan ta lite olika tester och se om ägginsättningen behöver skjutas upp eller inte. Jag hoppas att det blivit bättre i morgon och ännu mer hoppas jag förstås på att jag ska få bli en ruvare. För länge sedan börjar jag dessutom vara oerhört rastlös efter att inte ha kunnat jobba på hela veckan. Morr. 

6 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut inte att du är någon gnällspik. Tycker bara så synd om dig att du inte ska få må bra. Hoppas det känns bättre imorgon. Och att allt går efter planerna. En stor styrke kram. Maritha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen och styrkekramen, världens underbaraste svärmor <3

   Radera
 2. Inte det minsta gnällspikigt. Vilket driv du har som tar dig igenom det här, och dessutom orkar skriva om det så andra har lite stöd i sin process!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, tack för den feedbacken! Bamsekram till dig.

   Radera
 3. Följer dig med spänning och håller tummarna! Ska själv in för vår 1a återinföring imorgon, nervöst. Fick ut 15 st ägg Igår. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååh, spännande! Räkna med mina hållna tummar här i Avesta :)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina