onsdag 4 mars 2015

Roooooaaaarrrr

Morgondagens tänkta ultraljud ställs in eftersom det verkar som att det börjar hända grejer. Det känns skönt, så får vi väl boka in det ändå om det skulle visa sig att det behövs ändå. Förhoppningsvis är väl ivf:en i gång på fredag, mer än en vecka senare än tänkt.

Redan i september bokade jag och min vän biljetter till Katy Perry i Globen, söndag 22 mars. Det var lite pirrigt först, för det skulle ju kunna hända att jag var gravid i sjätte månaden och inte orka gå. Men det hände ju inte. Nu har man varit peppad och laddad över att snart gå på konsert, inte minst sedan man såg hennes Super Bowl-uppträdande på Youtube. En så jäkla cool kvinna och vilken pipa!

Det var så skönt när jag visste när tredje ivf:en var spikad, för då förstod jag att det var lugnt om den skulle bli framskjuten några dagar. Konserten är ju inte förrän den 22:a. Nu verkar det plötsligt som att ägginsättningen riskerar att bli runt det datumet. Morr. Hoppas att vi tar oss till Globen i alla fall, inte minst för Katys skull, hähä,  även om det kanske inte blir den där tjejhelgen som vi tänkt oss.

Bildkälla
4 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna! Ivf:en är nära nu... Hoppas du mår bra trots att hoppet byggts upp i onödan igen. Ha det bra! /Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Lisbeth!
   Jodå, man börjar vara ganska luttrad även om man inte vänjer sig helt. Nu pustar vi ut och ser ändå fram emot morgondagen, som innebär starten på sista ivf:en (för den här gången i alla fall).

   Ha det bäst! / Lina

   Radera
 2. Hej!
  Först och främst lycka till med ivf:en!
  Sen undrar jag hur ni resonerar kring hur många behandlingar ni vill göra? Kommer ni kanske ändå göra ett eller två försök till? En svår fråga tycker jag. Vissa lyckas ju på fjärde, femte försöket... Man vet ju aldrig.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, visst är det en supersvår fråga! För det finns ju också de som lyckas på sjunde, eller elfte eller inte alls ... Vi resonerar just nu att tre försök är vad vi ger det.

   Kanske blir det ett fjärde senare, men jag har svårt att se det i nuläget. Då känns adoption mer rätt för oss. Det gäller väl att hitta sin gräns och vår är tre har vi bestämt. Mentalt är ivf bland det absolut tyngsta vi varit med om, med det inte sagt att en eventuell adoptionsprocess blir lätt ...

   Kram!

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina