onsdag 6 maj 2015

Att göra-listan bockas av

Kan inte tänka mig att särskilt många är glada över att få brev från kronofogden. Men jag är väldans glad att två sådana här dök upp i lådan i dag! Jag mejlade till kronofogdens allmänna mejl för att få dem hem. Det står våra namn och perssonnummer på varsitt papper samt "På begäran intygas att denna person saknar skuld i Kronofogdemyndighetens utsöknings- och indrivningsdatabas". Så är det stämplat och underskrivet av en tjänsteman.

Intygen åkte bums in i "viktiga mappen", så får de vila där fram tills dess att familjerättssekreteraren ska få dem.

Mitt läkarbesök är också avklarat, nästan i alla fall. Jag måste komma tillbaka för att lämna ett fasteprov, typiskt. Det kan denna pendlare inte göra förrän om en och en halv vecka, det ska ju göras på morgonen då.

Jag har läst om flera som behövt betala rätt mycket för läkarbesöket, uppemot 800-900 kronor. För mig kostade det som en vanlig koll hos landstinget, kommande fasteprovet inkluderat, 150 bagis. Toppen! Får se om det blir samma för mannen, som besöker en privat vårdcentral i början av juni.

2 kommentarer:

 1. Hej Lina! Kikar in och säger hej och lycka till på er resa mot adoption!

  Snubblade in på din blogg via någon googlesökning på adoption, och kan känna igen mig i så mycket av det du skriver. Dock har vi haft lyckan att få ett barn 2007 innan det tog stopp i fortsatt utökning av familjen.

  Vi befinner oss just nu bara precis steget före er och är i slutskedet av vår medgivandeutredningen.

  Hälsningar Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara,
   Så glad jag blir över länken till din blogg! Man finkammar ju verkligen nätet på adoptionsbloggar nu. Så spännande och peppande att följa någon som ligger steget före. Varmaste lycka till med er adoptionsprocess!

   Vänliga hälsningar
   Lina

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina