måndag 28 september 2015

Just nu - som kvällstidningarna skulle säga

I detta nu hämtar mannen sitt påskrivna läkarintyg från sin nya vårdcentral för att på stubben mejla över det pappret till Barnens Vänner. Iiih! Jag är helt till mig och har svårt att tänka på något annat under lunchrasten.

Ett så stort steg i vår adoptionsprocess!

När detta är inskickat, ska Barnens Vänner äntligen fatta ett förmedlingsbeslut inom relativt kort (kan ta upp till två veckor). Sedan är vi köande till St Lucy.

Oj, oj. Hade jag inte redan satt mig ner, hade jag varit tvungen att göra just det. Ett till sånt där "Vi ska bli föräldrar!!"-ögonblick mitt i vardagen på jobbet.

3 kommentarer:

 1. Va härligt! Man vill bara få klart och få iväg sina papper, det är ju först då som allting börjar på riktigt, det är först då tiden börjar ticka ner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa! Det är ju verkligen så. Maken har tackat mig lite i efterhand för att jag hetsat så, haha. Men nu är vi båda glada och imponerade att vi fick ihop alla papper rätt snabbt. Bara att ta ett djupt andetag inför "ansökan 2" som väntar!

   Radera
  2. ... eller alltså "ansökan 2" heter det förstås inte på riktigt. Men vet inte riktigt nåt bra, kortfattat, sätt att säga det på. Möjligen den "riktiga" ansökan. Lär väl återkomma om detta =)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina