måndag 23 november 2015

Att dokumentera väntan


Vi har ju köpt en urgullig fylla i-bok tidigare. Större delen av boken handlar givetvis om vårt barn men vi har valt att viga en liten bit av den åt rubriken "Pappas och mammas väntan". Där ska vi försöka skriva hur vi en gång i månaden firar att vi har en månad av väntan bakom oss, ungefär. Förra veckan blev det ett biobesök, så biljetterna kunde klistras in i boken. 19 december lutar det åt hotellfrukost … Svårt att klistra in, får komma på nåt, men trevligt värre att äta.

6 kommentarer:

 1. Så gulligt och fint. Att fylla sin tid med något speciellt gör ju att tiden på något konstigt sätt går fortare. Kram �� sväris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, så sant. Är nog också lätt att glömma om man försöker göra nåt i efterhand. Kram

   Radera
 2. Så fint❤️ Jag har inte haft en tanke på att göra en sådan sida. Tack för tipset 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsego! <3
   Vi pratar om att börja med Månadens sak, som ni. Det är en så himla smart grej. Men vi sparar det nog antingen till barnbeskedet kommer eller till när väntan känns rent outhärdlig om något halvår eller år. Tuffa beslut det där! :)

   Radera
 3. Så smart! Jätteroligt för barnet att ha er väntanlängtan att läsa om sen :) Vi fick/skaffade inte Fantastiska jag förrän vi hade haft sonen ett litet tag och på de få timmar man har över så hinns det inte alltid med att fylla i, skriva texter och fixa foton. En del är ifyllt i boken men det saknas också en hel del :( Och man glömmer ju så fort också :O Men på julledigheten ska jag ta mig lite tid att fylla i lite mer. Jag tyckte också jättemycket om min bok när jag var barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror också att det är kul för hen att läsa om sen!
   Haha, ja det kan ju lätt bli lite hetsigt att hinna med allt när vi äntligen är tre. Kanske åtminstone lite lättare när man kommit igång lite i alla fall, eller så påverkar det inte alls fortsättningen :)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina