tisdag 22 december 2015

En liten frågestund

Ni är ju en stadig skara som kikar in här, statistiken skvallrar om mellan 500 och 800 sidvisningar varje dag. Vad vill ni veta? Fråga på! I våras svarade jag på några frågor i ett inlägg. Den här gången har dessutom Tobias lovat att försöka svara om det är någon som har en fråga till honom.

Ställ din supermegabra eller ganska okej fråga i kommentarsfältet, så ska jag se till att svara i ett inlägg i början av nästa vecka. 


Tjing!

6 kommentarer:

 1. Vet inte om du redan tagit upp det men är nyfiken på hur ni tänker med namn på ert barn. Hittade hit medan ni höll på med ivf och tittar in nästan dagligen. Gillar hur du skriver och tycker om att följa er resa. Sofia Ö

  SvaraRadera
 2. Hej! Först vill jag säga att du skriver så väldigt bra men framförallt verkar du (och din man) vara så kloka och vettiga personer! Det barn som får er till föräldrar kan skatta sig lyckligt.
  Nu till min fråga, som egentligen är två, min uplevelse är att adopterade är överrepresenterade när det kommer till att ha psykiska problem av olika slag - stämmer det? Om det gör det, hur tänker du kring det?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen fråga, vill bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket. Stort lycka till med tiden ni har framför er!

  SvaraRadera
 4. Vad kostar det att adoptera?

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har följt din blogg ett tag pga att jag själv varit i samma sits och hade i princip bestämt oss för adoption då jag ändå blev gravid på sista ivf-försöket. Funderar fortfarande starkt på adoption för framtida syskon. Men det som jag upplevde som största hindret är hur man ska få ihop pengarna när man lever på en medelmåttig lön. Hur gör ni? Undrar också om ni som jag tvivlat på om man är den "perfekta" förälder som det känns som man måste vara för att bli godkänd. Tack för en fantastisk blogg som ger stort hopp!!!

  SvaraRadera
 6. Lina, jag skulle också vilja passa på att ställa några frågor:
  jag funderar mycket på det där med anknytning och undrar om du kan berätta konkret hur det kommer att gå till alldeles i början - hur mycket vill/måste ni vara för er själva, från och med när får man hälsa på och vara med barnet? Jag vet att jag kommer att spricka av nyfikenhet och otålighet att få träffa den lill*, så det är nog bra för mig att veta vad som gäller så tidigt som möjligt... ;-)
  Sedan undrar jag om det finns saker som gör er rädda eller oroliga när ni tänker på adoptionen och vad det är i så fall?
  Och Tobias tänkte jag fråga hur det var för honom att komma ikapp dig gällande adoptionsprocessen? Du berättade ju tidigare att du höll ett mycket högre tempo i början - när kom tidpunkten då du, Tobias, märkte att ni möttes och kunde fortsätta att gå vägen mot ert barn i samma takt?
  Slutligen några frågor till er båda: vilka frågor/kommentarer gällande adoption gör er glada att få höra? Vad uppskattar ni (mest) och vilket sätt att bemöta er som blivande adoptivföräldrar känns bra/bäst?
  Puss och kram min fina! <3
  Silvia

  SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina