lördag 16 januari 2016

Det vackraste graviditetsbeskedet

Jag vill berätta lite närmare om ett av graviditetsbeskeden för att det var så otroligt emotionellt och för att det nu går att skriva lite mer om det utan att riskera att outa någon tänker jag.

Jag fick ett fint inslaget paket tillsammans med ett handskrivet känslosamt brev för några veckor sedan. Däri avslöjades att hon ska bli mamma. Det var skrivet från hjärtat och är självklart sparat. I paketet fanns den sötaste lilla pandapyjamas, jag hade innan skrivit om att jag funderade på att köpa den.


Av mig fick den blivande mamman genast ett handskrivet brev tillbaka, rakt från hjärtat. Tillsammans med det fick hon de små, små kläder jag köpte förra våren inför vårt sista ivf-försök. Det var en självklarhet att just hon ska ha de kläderna till sin lilla. Det är så spännande och känns alldeles särskilt att vi nu får följas åt och vänta barn samtidigt!


Jag tänker att det finns flera olika sätt att avslöja en graviditet på men detta var det verkligt vackraste jag varit med om, från en blivande mamma till en annan. Fina, fina vän. Tack!

4 kommentarer:

 1. Allt kommer tillbaka när jag läser vad du skriver. Så fint av din vän, och så fint att ni kan vänta tillsammans. Önskar er all lycka på er färd till ert barn. Ann som trots allt fick tre, alla födda i Kina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns speciellt. Tack för lyckönskningen <3
   Så härligt att vara trebarnsmamma!

   Radera
 2. Så fint. Ett stort lycka till ��. Till er båda.

  SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina