söndag 21 februari 2016

Lille katt, lille katt ...


Fler än oss människor i hushållet som längtar, inbillar jag mig när Kosmo vilar i lillfåtöljen.

Det är inte ett problem, men jag känner mig lite nervös över hur katterna ska reagera på den nya lilla personen i hushållet och vice versa. Men så såg jag i St Lucy-gruppen på Facebook att det verkar finnas katter på barnhemmet! Det underlättar ju ändå att vårt barn har erfarenhet av katter, tänker jag. Då är det bara den svettiga biten kvar att våra katter förvisso har erfarenhet av barn, men inte verkar ha förstått charmen med dem riktigt ... Tack och lov har de hittills valt att fly i stället för att fäktas.

4 kommentarer:

 1. Mina föräldrar har två rätt människoavvaktande katter. De accepterar oss i familjen, men hatar främlingar, nya röster och höga ljud. I julas var jag därmen min då 2 månader gamla gallskrikande son. Jag trodde katterna skulle fly ner i källaren och vägra komma upp, men de var väldigt nyfikna på bebisen. När han skrek som värst och jag gick upp på övervåningen följde de ljudhatande katterna med och ville varanära bebisen. Jag är säker på att Kosmo kommer gilla ert barn!

  SvaraRadera
 2. Jag funderar också på hur vår katt Flisan kommer reagera. Hon brukar gå undan när det kommer barn på besök. Men när hon vant sig kommer de säkert att bli vänner 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, barn och djur brukar ha en fin förmåga att finna de goda sidorna hos varandra när de bor under samma tak <3

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina