söndag 17 april 2016

Nytt barnbesked från St Lucy!

Det kom ju nyheter om ett barnbesked från "vårt" barnhem i fredags! Enligt Barnens Vänner har familjen väntat cirka 16 månader på sin fyraårige pojke.

Jag kan inte kontrollera det utan funderar fram och tillbaka på var i väntansprocessen det placerar oss. Det går så klart inte att finna svaren på. Men jag och maken är fortsatt beredda på att vi både hinner ta flera sommardopp, grilla, springa mot skydd i sommarregnet, få några myggbett, vara tillbaka vid skrivbordet efter semestern och troligen se löven singla ned från träden innan vårt barnbesked kommer. Kanske hinner första snön landa på marken och, nästan för jobbigt att tänka på, ännu en jul vara lite för vemodig. Men visst är vi på väg.

På tisdag har vi väntat i sex månader - ett helt halvår! Vet ni, det har gått så fort sedan femmånadersmilstolpen att vi inte hunnit komma på hur vi ska uppmärksamma detta. Vi får se hur tisdagskvällen ser ut. Eventuellt blir det att låna en Ang Lee-film (Lust, caution) från biblioteket om vi inte kommer på något mer storslaget, inte allt för dyrt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina