tisdag 19 april 2016

Sexmånadersbakelse it is

Ett halvår i Taiwankön i dag. Hur mår man sex månader in i detta? Jag vet inte riktigt. Det ryms väl ungefär lika många känslor som dagar. Just nu är det ganska tröttsamt men kanske framför allt en tillfredställelse i att ha kommit så här långt, hur många dagars och månaders väntan som än är kvar.

Häromdagen sneglade jag på fotoalbumet som vi mejlat iväg. Jag har haft en sån där inneboende oro att "Vad blev det egentligen av det där? Blev det nåt bra alls?". Som tur var kändes det fortfarande bra, inte tokigt alls, ett halvår senare. Pust!

Här är för övrigt en bild som inte kom med, haha, även om den togs i samband med bildinsamlandet:Vi tänkte fira denna milstolpe med att titta på Lust, Caution av Taiwanregissören Ang Lee. Men det visade sig vara en erotisk thriller! Kanske något vi borde kunnat räkna ut på titeln? Inte direkt nåt att skryta med i "Fantastiska jag"-boken till vårt barn. Så av det bidde inget. Vi tänkte fuska genom att kolla femte Harry Potter-filmen och det gjorde vi också. Men jag satte ner foten och sa att detta inte är ett rimligt sätt att uppmärksamma sex månader i kön-milstolpen. Det känns helt enkelt inte "på riktigt" när man sett de fyra första filmerna inom loppet av en vecka och sen kollar den femte i förbifarten. Så morgondagens uppdrag är att köpa hem varsin bakelse. Varsin sexmånadersbakelse.

2 kommentarer:

 1. Ohh vad spännande att se hur det fortlöper för erl vi kä,pade också i många år att få barn, vi fick också tillslut ta IVF till hjälp & det tog sick tillslut där efter 2½ försök och flera äggisättanden, vi hade också planer på adoption tillslut

  Hoppas att allt ska gå vägen för er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen! :) / Lina

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina