måndag 2 maj 2016

The typical jag

Söndag kväll: Hetsar Tobias att leta fram sina papper från förra läkarundersökningen så att han kan lämna in dem vid provtagningen utifall att det behövs. Påminner honom att urinprov ska tas och att det förstås då är bäst att inte kissa på morgonen. Skriver ut mina papper samt nya blanketter för läkaren att fylla i. Försöker nå vårdcentralen för att höra exakt vilken tid vi hade - vilket inte går så bra.

Måndag morgon: Får plats i vårdcentralens telefonkö för att kolla upp tiden. Påminner Tobias om att vi ska lämna urinprov och att han därför ska komma ihåg att inte kissa på morgonen. Får bekräftat av vårdcentralen att vi ska vara på plats klockan tio.

Är precis på väg ut genom dörren i sista minuten då Tobias kommer på att han behöver sina papper (som han som tur är hittar direkt). Jag kommer på något som är lite svårare att åtgärda. Jag morgonkissade! Dumma, dumma jag. Svor lite över detta samt att jag inte hade någon som påminde mig om vad jag ju inte skulle göra.

Jag började hetsdricka vatten medan Tobias stod med nycklarna i dörren. "Vi måste åka! Vi måste åka!" Kaosigt värre.

Nåja, några stackars droppar fick jag ihop till lilla vårdcentralen. Vill man bli mamma, så vill man. Blev lättad när det visade sig att läkaren var på plats och vi fick veta direkt att han skulle se till att fylla i blanketterna på nytt. Vi har dem troligen i brevlådan om en vecka.

Så. Många. Yttre. Faktorer.

Då kan vi pusta ut för denna gång.

2 kommentarer:

 1. Haha blir full i skratt när jag läser om morgon kissandet ;) hoppas läkarintygen dimper ner snabbt och smidigt i brevlådan så ni slipper vänta på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja alltså det är SÅ typiskt. Gick av bara farten :)
   Hoppas vi också! Jag var så lättad att det gick så smidigt igår, så nu hoppas vi det rullar på ...

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina