måndag 20 juni 2016

Trettiofem veckor

Väntansvecka 35, enligt babyhjälp.se:
"Den blivande modern har sannolikt ont i ryggen eller bäckenet under den här perioden".

Nej, bara i hjärtat.

4 kommentarer:

 1. Hej! Nu har jag räknat på det här och 1 augusti 2016/ 2 årig pojke tror jag på :) / Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Spännande att se om du räknat ihop det rätt =)

   Radera
 2. Hej! Jag, som inte kan någonting om adoptioner, undrar om ni får någon lägesrapport ibland från er organisation. Typ att nu är det så många före er i kön och nu har det minskat och nu är ni först. Eller är det bara en lång väntan utan några besked? Jättesnällt om du vill svara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, vi får "månadsmejl" där det framgår lite hur läget ser ut i de olika länderna men väldigt allmänt. Där står också hur många nya ansökningar som kommit in etc. I övrigt skulle jag säga att väntan är väldigt passiv fram till barnbesked.

   Det är, som jag nämnt några gånger tidigare, ingen info om var i kön vi befinner oss eftersom det riskerar att vara missvisande. Hur fort/sakta det går kan bland annat bero på vår öppenhet för särskilda behov och mammans/barnets företrädares önskemål. Det påverkar vilken ansökan som skickas men utöver det skickas ansökningarna i turodning från vår organisation. Två och två eller tre och tre. Samtidigt kommer fler ansökningar från andra organisationer. Om vår ansökan ligger hos en mamma/företrädare tillsammans med de andra så kan den under den tiden inte skickas till någon annan.

   Ibland vet man att den blir läst eftersom man blir ombedd att komplettera sin ansökan. Andra har inte blivit ombedda att komplettera ansökan innan barnbesked. Vi har inte fått någon fråga ännu.

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina