tisdag 8 november 2016

Då så

Då har polispappren hittat fram och skickats med mejl till Barnens Vänner som nog kan kirra med översättning till kinesiska i morgon. I dag höll vi oss rätt lugna, till skillnad från igår, eftersom vi visste att vår adoptionsorganisation var på utbildning sedan igår efter lunch fram till denna eftermiddag och därför inte skulle kunna ordna med våra papper just nu. Ingen dyrbar tid förlorad, alltså.

Förhoppningsvis på torsdag kan vi ta oss till NP som vi håller tummarna för inte protesterar över något papper utan ger oss stämplarna så att vi kan besöka UD och Taipei Mission på måndag. Den förstnämnda har nämligen stängt på fredagar som jag tolkat det på deras hemsida.

I morgon hoppas vi parallellt med detta att Barnens Vänner fått kontraktet från Taiwan så att det kan skickas vidare hit, signeras och resa tillbaka mot Taiwan så snart som möjligt. Nästa vecka känns rimligt. När det är gjort och våra dokument ungefär samtidigt skickats in och socialförvaltningen gett sitt samtycke att vi fortsätter, kan vi pusta ut och vänta på att domstolsprocessen förhoppningsvis ska börja om några månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina