söndag 20 november 2016

En BB-shower för Hanna!


Förra lördagen väntade ju en helt fantastisk överraskning för oss när vi hälsade på våra vänner Silvia och Björn. Vi visste att de ville fira barnbeskedet lite och det ville vi också förstås. Inte minst jag och Silvia har haft en fin kontakt under vår väntan och längtan. 

När vi kom hem till dem hade Silvia gjort ett helt fantastiskt förberedande! Förutom middag och fika fick Hanna flera små presenter och det var dekorerat med den finaste vimpeln som vi fick med oss hem. Ser ni vad det står på vimpeln? Det står BB-shower! Silvia hade fattat det kreativa beslutet att ta bort a:et och y:et i "baby". Klockrent! Den hänger i Hannas rum nu. 

Vi fick som sagt flera småpresenter, med fina små meddelanden. Meddelandena ska vi se till att spara i en speciell låda tillsammans med andra gratulationer som kommit i samband med barnbeskedet. I presentväg blev det bland annat några urgulliga rosetter, en barnbok som jag har en känsla av kommer läsas mååånga gånger, en badboll och ett par söta gammelrosa vantar till vintern.

En riktig favoritpresent var denna klänning eftersom Hannas bästis Alma, Silvias och Björns dotter, fått en likadan! De kommer vara så fina tillsammans nästa sommar när de hittar på bus ihop.    


Vi var alldeles överväldigade när vi begav oss hemåt och försökte smälta den vänskap som vi fick uppleva. Verkligen ett minne för livet och vilken upplevelse att få berätta om för Hanna.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det blev en riktigt mysig dag! :)

      Radera
  2. Så fint. Verkligen ett fint minne. ❤. Kram Maritha.

    SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina