torsdag 17 november 2016

En kalldusch inne på Ica

I kväll är det lite tufft att lägga sig. Vi begav oss mot Ica i dag, glada i hågen då vi fått en avi i brevlådan. På den stod att försändelsen hade kommit fram till vår Icabutik. En sådan glad överraskning, hann vi tänka båda två.

Men den hade inte alls hittat dit, visade det sig. Vilken kalldusch, vilken mardröm. Det var som att jag fick panik inombords därinne på Ica. Från gladast i stan till en blöt fläck på golvet.
"Det där brevet innehåller de viktigaste pappren i vårt liv", fick jag ur mig och hon kunde ju inte svara med så mycket mer än "Oj. Hoppas det kommer i morgon".
Och jag kände bara "Vad har vi gjort? Hur kunde vi skicka det med posten? Varför stannade vi inte kvar och väntade på att hämta dem själva?" Men det går ju inte, det går ju inte, det går ju inte och det är inte många dagar kvar innan vi behöver lita på att de där originalhandlingarna (som SKA hitta hem till oss) behöver postas en gång till.

Det är bara att hålla tummarna för att försändelsen hittar hit under morgondagen. Senaste som står om den på nätet är från 07:39 i morse och då stod det att den var på väg ... Nu ligger Postnords hemsida nere på grund av tekniskt underhåll. Jag är så fruktansvärt nervös, så nervös att jag mår illa och blir knäpptyst, samtidigt som jag försöker att inte måla fan på väggen. En gissning är väl att brevet hamnat fel och bara behöver ta en liiiiten, liten omväg till oss.

Men det här är som sagt de absolut, absolut viktigaste pappren i vårt liv. Det är sagt utan minsta överdrift. Det är ju alla originalhandlingar till vår adoptionsansökan. Vad händer om vi står utan dem? Jodå, det hinns med att spelas upp några ångestfyllda filmer i huvudet denna kväll, kan jag meddela. Jag försöker slå bort dem.

Usch, usch, usch. Ångestladdat är bara förnamnet. Jag vill verkligen att pappren ska landa hos oss. Inga konstigheter. Återigen det här med att vara så otroligt beroende av andra, att lita på att andra sköter det. Inte det lättaste i sådana här lägen.

Bara att försöka tänka happy, happy, happy thoughts. Finns någon "Snälla papper hitta hem"-dans som man kan köra?  

8 kommentarer:

 1. Nejmen fy........ förstår din/er ångest.
  Håller alla tummar och tår på att ni får det idag.
  Kram på er.💕

  SvaraRadera
 2. Fy så himla jobbigt, men de kommer åter är säker på det. Hände mig en gång men då låg paketet på ett annat utlämningsställe bredvid. Tog några extra dagar. Kram

  SvaraRadera
 3. Tror och hoppas att paketet kommer fram till er imorgon �� kram till er alla tre !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så lättade vi är över att det gjorde det <3 Kram!

   Radera
 4. Lina, så rörd jag blir när jag läser dina senaste inlägg!
  Stort grattis till er lilla Hanna! Ert största hjärta!
  Så oerhört häftigt! Önskar er en mer orosfri fortsatt resa!

  Varma kramar,
  Tove

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättetack Tove! Ja, vi är oerhört glada och överväldigade av det som sker nu. Kram!

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina