fredag 11 november 2016

Gisslan hos NP

Vi hade lite fler dokument än vår NP förstått och det märktes att han var lite ställd när vi tog fram luntan. Ett ömsesidigt misstag. Vi erbjöd oss ganska direkt att återkomma till honom på måndag förmiddag för att hämta pappren och han drog en lättnadens suck. För oss är det lugnt eftersom vi är lediga från jobbet på tisdag också. Vi ska ändå ta oss till Stockholm redan på måndag, eftersom legaliseringen på UD bara har öppet mellan nio och elva på förmiddagarna.

Visst är det lite läskigt att ha pappren som gisslan hos NP, ändå! Men han verkar vara en stabil person, hehe.

Vi var riktigt glada att kontraktet och lite fler dokument hittade fram i dag. Men hjälp så förvirrade vi kände oss. Det är många papper att hålla reda på och det är ju rena grekiskan. Eller ja, kinesiskan då. Det var några kryss och "sign here" så nu håller vi tummarna för att det blivit rätt och riktigt!

Under dagen trillade också kontraktet, översatt till svenska, in i mejlkorgen. Överväldigande att läsa. Att  det där lilla pappret säger att vi anses vara passande föräldrar till vår lilla tjej. Vi har väl hunnit misstänka vid det här laget att andra tycker att vi skulle kunna anses vara det. Men ändå ... Vilken milstolpe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina