lördag 21 januari 2017

En mindre krasch

Vi kollar på skypefilmen om och om igen. Skrattar överraskat åt nya detaljer, igenkännande åt det vi redan uppmärksammat tidigare.

I torsdags drabbades jag av en mindre krasch, ändå. Det var en av de absolut tuffaste dagarna sedan barnbeskedet. Enda dagen som varit jobbigare kanske många av er minns? När vi trodde vi hade förlorat henne. Det var så fantastiskt att få se Hanna på videochatten i onsdags, få kommunicera med henne och se henne upptäcka oss. Vilken lycklig stund, den allra bästa sedan barnbeskedet. Men dagen därpå ... Hon kändes så fruktansvärt långt borta. Jag var skör hela dagen och när jag ringde mamma på väg hem från jobbet brast jag ut i gråt och det kändes som dagen aldrig skulle ta slut.

Ibland räcker det med en natts sömn för att lyckan ska återvända och så var det verkligen i detta fall. Fredagen mådde jag åter bra, var fylld av energi och en glädjefull längtan igen. Jag tror att det gjorde mycket att avsluta torsdagen med att faktiskt titta på Hanna-filmen, blanda sorgsna tårar med glädjetårar, få bli charmad och skratta. Lika ljuvligt avslutades förstås fredagen.

Nu väntar en helg att få visa filmen för blivande farmor och farfar och sedan mormor.  

6 kommentarer:

 1. Asså det är såå himla kul att få följa er resa! Jag gick och hoppades med er redan innan och nu längtar jag med er och glädjs år er glädje och sörjer er sorg. När jag läste att ni fått barnbesked så grät jag för jag blev så glad för er skull. Önskar jag kunde sett filmen, det måste va fantastiskt att spara kvar och att se om och om igen. Jag väntar med spänning på dagen ni träffar lilla Hanna och hon får komma hem❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så gullig du är Marika. Det har verkligen varit upp- och nedgångar, en riktig berg- och dalbana men snart är vi framme!

   Radera
 2. Åh längtar så. Är snart hos er. Det känns lite som vår första träff med älskade Hanna ❤. Kram Farmor och farfar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är det nära. Pirr, pirr. Kram

   Radera
 3. Åh.. jag är så nyfiken på vem hon är er lilla dotter ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vi är så ivriga att få lära känna henne 💕

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina