tisdag 21 mars 2017

Det kom ett brev

Den här gulliga, blå mössan låg i ett paket i brevlådan i fredags tillsammans med ett jättefint brev som fick mig att börja glädjeböla.

Brevet och den lilla mössan till Hanna kommer från en mamma och hennes son, som blev till genom ivf. Jag och mamman har aldrig träffats, även om det känns så. Vi fick kontakt genom min blogg, blev Facebookvänner och var sedan faktiskt inne på ivf-kliniken i Falun samtidigt! Vi låg i varsitt rum nära varandra, ganska häftigt.

Vi bor relativt nära varandra, har lika gamla barn, håller kontakten och siktar in oss på lekdejt när Hanna fått landa här hemma.

I dag bestämde jag mig för att ringa till Barnens Vänner och det var väldigt skönt att få prata några minuter, få ur sig tankarna och frågorna även om inga svar finns ännu. Men nedstämdheten ligger tyvärr kvar som en slöja över mig. Min förhoppning är att det ger med sig så snart vi får en Hanna-uppdatering av något slag.

6 kommentarer:

 1. Förstår att det måste vara jobbigt för er i längtan och ovissheten.
  Hoppas ni snart får ett besked.
  Kram till dig och Tobias.❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Åsa och kram tillbaka! <3

   Radera
 2. Usch, vad jobbigt det måste vara. Själv väntar vi ju på ett barnbesked och har kanske upp till ett år kvar till på det, vill inte ens tänka på nästa väntan efter det. Håller tummarna för er att det inte ska dröja så länge till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som är så himla bra, är att man klarar mer än man tror! <3

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina