torsdag 30 mars 2017

En överlycklig liten pöl av kärlek

Den här veckan blir vi riktigt ompysslade och bortskämda, må ni tro. Det fortsatte nämligen i dag med att vi fick flera bilder från barnhemmet tillsammans med två Hanna-rapporter (för januari och februari).

Så i dag blev det att sitta och sluka bilder om och om igen och landa i det i stället för att gå på det där inbokade gympasset. Man måste ju prioritera. Rapporterna berättar inte så mycket, det mesta ser och hör vi ju på skype. Men en mening denna gång fick mitt hjärta att svämma över just lite:

"Ibland vill hon härma och säga ord, man hör henne härma 'A-Ching' och 'mamma' men inte ofta."

Ordet mamma, alltså. Jag smälter till en överlycklig liten pöl av kärlek. A-Ching är hennes smeknamn, som nannysarna gett henne.

Vid senaste skypeträffen studerade hon oss noga vid flera tillfällen och en gång när hon satt nära skärmen och Tobias vinkade, lade hon sin lilla hand i hans stora. Så där jättemålmedvetet. Ytterligare ett sånt där tillfälle när man blir uppöver öronen förälskad i henne.

Jag hoppas vi får skypeträffas något mer innan vi åker ner. Absolut för vår skull, men främst för att hon kanske känner igen oss ännu bättre om hon sett oss på skype just innan.

4 kommentarer:

 1. Lilla stumpan ❤

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiskt! Väntan för att få resebesked tyckte jag var den värsta. När den väl kom så blev allt så enkelt ��.
  Ett stort grattis till er och hoppas att tiden går fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det har varit en lååång väntan, då har verkligen uppdateringarna och skypeträffarna varit ljuspunkter.

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina