måndag 20 mars 2017

Så där fem månader senare ...

I morgon är det exakt fem månader sedan barnbeskedet. Det blev lite hektiskt papperssamlande strax därpå och sedan har det rullat på fram till nu när tiden som synes står stilla. Men jag tänkte inte gråta ut på er axel i kväll eller gnälla. Utan det är så att jag insåg att jag ju inte presenterat vinnaren i gissningsleken! Där har jag varit något utav en sengångare. My bad.


via GIPHY

Men här kommer slutresultatet! Tre tävlande var nära rätt datum.
Två gissade på 10 oktober, alltså ynka elva dagar innan barnbeskedet. Det var ingen mindre än pappa Tobias(!) och Cornelia M. Tobias gissning lades ju redan i oktober 2015, ett år i förväg, medan Cornelia M:s gissning kom långt senare (jag har inte lyckats lokalisera exakt när). Elva dagar innan BB var ju ganska snyggt tippat. Men det var en som kom ännu närmare - Signaturen "S", som gissade på 28 oktober. Snyggt! Det var ju bara sju dagar ifrån det rätta datumet: 21 oktober. Men: Den gissningen kom så sent som åtta månader in i vår väntan ... Så som enväldig domare måste jag säga att ... Pappa Tobias vann gissningsleken!

Jag vill ändå lägga in parentesen här att jag tippade rätt i att vi skulle få en flicka (ändrade mig en bit in i gissningsleken efter att ha fått en stark magkänsla) medan Tobias trodde att Hanna var en Sune.

Jag tycker det var ett ganska kul tidsfördriv att köra gissningsleken i samband med barnbesked och har sett att fler nappat på det. Men någon gissning på resebeskedet mäktar jag inte med.

2 kommentarer:

  1. Jag tror att något positivt händer 2017-04-21 ❤ kramar från Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då hoppas vi på det! Kram

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina