tisdag 18 april 2017

100 plättar, redo att slukas

Tema tystnad fortsätter. Jag kan säga att Lina, 21, hade hanterat detta med en blöt krogrunda. Men Lina, nästan 31, hanterar det lite mer konstruktivt och med en mindre risk för en ångestladdad morgondag. I kväll inköptes nämligen två plättlägg och så stektes det cirka 100 plättar som nu fryses in. Så vi hoppas att Hanna gillar att äta det. Smidigt med plättar. Det går att kombinera med olika grönsaker ibland, eller bär och frukter ibland, tänker jag. Och så det barnsligt roliga i kråksången, givetvis; De går att äta med händerna. Festligt, festligt!

Tänk att hon snart sitter här på sin röda tripptrappstol, iförd haklappen, tar en liten plättbit på minigaffeln eller med mininäven. Gapar stort. Nej, vi har inte riktigt fattat det. Tror fortfarande att polletten ska trilla ned så snart vi fått beställa flygbiljetter. Men det vette tusan. Vid många stora stunder i livet, är det ju faktiskt i de små ögonblicken som "aha"-upplevelserna kommer. Nu bara gör vi. 

Men visst börjar vi skönja mållinjen. Om det är så att vi får träffa henne 12 maj,vilket det ju verkar som eftersom vi inte möts av några stoppsignaler, så är det bara tio arbetsdagar kvar för mig innan vi åker. Tio ynka arbetsdagar. Oj. 

8 kommentarer:

 1. Får rysningar när jag läser detta. Äntligen är ni framme vid målsnöret. Så fantastiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi kan nästan nudda målsnöret i alla fall 😊

   Radera
 2. Ja tänk snart sitter hon där på den röda tripp trappen och mumsar plättar.... Då vid det tillfället Lina så kommer nog du att komma ihåg när du stod och stekte..de små eller stora tillfällena. Tänk snart är älskade Hanna ❤ här. Kram svärmor
  Jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Snart, snart 💕 Kram

   Radera
 3. Tio arbetsdagar går superfort! Vad nära Hanna ni är ❤️ Så stort att få följa din blogg och er när ni blir en familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Vi hoppas, hoppas verkligen att det är så nära vi är ❤ Tack!

   Radera
 4. Svar
  1. Hehe, precis! Annars har hon en mamma och pappa som gärna äter upp dem ;)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina