onsdag 12 april 2017

Inga biljetter ännu

Vi som trodde att vi skulle få boka biljetter förra veckan på måndag eller tisdag, sitter fortfarande utan att få trycka på knappen. Det är inte utan att jag blir lite moloken, eftersom klockan är tidiga kvällen i Taiwan nu och vi vet att det kommer vara tyst fram till på tisdag i och med påsken här hemma.

Jag tror att det som gör att det dröjer, är att domstolsprocessen inte är helt klar. Barnhemmet måste få ett formellt besked om Final Court från domstolen, vilket som jag skrivit tidigare kan ta en månad från First Court Decree. Hittills har det bara gått två veckor emellan.

Nåja, jag håller mig sysselsatt med att jobba hela påsken. Eventuellt tröstshoppa ännu lite mer. Igår blev det allt från klämmisar och handspritservetter till febertermometer och adapter. Vi köpte en termometer som man sätter i pannan, den var "bäst i test". Jag kan visa den sen. En del saker var ju verkligen inte bättre förr, tänker på en kall febertermoteter i baken till exempel. Huu. Närå, två sekunder i pannan känns mycket smidigare och mindre otäckt.

Tobias kläckte förresten en skön kommentar apropå matsäck till Hanna på flyget och att det ska vara lite pillrigt så att barnet har nåt att göra under flygresan. Han föreslog kräftor, haha.   

2 kommentarer:

 1. fy så jobbigt att ni inte ännu kunnat boka biljetterna
  hoppas verkligen att ni får allt klart med biljetterna så fort som det är möjligt


  Du förresten jag såg på nätet att man har tagit ett jättebra beslut i Taiwan
  som gör det lite bättre för djuren :-)
  http://www.bbc.com/news/world-asia-39573426

  Önskar en riktigt trevlig påsk till er
  kram från Diana som är adopterad från Peru

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vore lugnt och skönt att få det gjort nästa vecka!

   Jag såg också den nyheten! Värmer i hjärtat hos en vegetarian :)

   Glad påsk Diana!
   Kram

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina