torsdag 14 september 2017

Två nya trevliga laster

Hanna lägger sig ju så tidigt om kvällen. Det gör jag också i och för sig. Men den brukar ändå vara halv nio innan jag går in till henne och närmare halv tio innan jag somnar.

Sedan någon vecka tillbaka ägnar sig Tobias åt sin kära last Destiny 2 stor del av kvällarna. Ett tv-spel som han kör med några kompisar. Detta, kombinerat med att Hanna numera låter mig plocka undan bitvis under dagen så att jag slipper ha ett kaosstök att ta tag i på kvällen, har gjort att jag funnit två nya laster att ägna mig åt.

Wahlgrens värld. Jag har aldrig varit intresserad av Pernilla Wahlgren eller hennes familj för den delen. Jag har nog istället haft en del fördomar. Men nu behövde jag hitta en serie att titta ensam på och denna är så fantastiskt rolig! Skönast är Pernillas dotter Bianca. En väldigt rolig serie om ni vill ha en last att ägna er åt!


Pinterest. Min nya favoritlast när Hanna somnat. Det är en inspirationsapp kan man nog säga. Folk samlar allt från recept till inredning och sedan är det bara för sådana som mig att söka och oj vad man hittar! Man har sina anslagstavlor där man kan sortera och spara ner sådant man vill prova. Baserat på det man sparar dyker sedan liknande förslag upp. Just nu använder jag Pinterest som inspirationskälla särskilt till Hannas stundande födelsedag.

4 kommentarer:

 1. Åh! Har aldrig fattat mig riktigt på Pinterest, men många är hänförda... Vad går det ut på liksom? Interagerar man med andra, alltså har man en profil och kontakt med andra? Eller hur funkar det? =) Kram, Evelina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag förstår frågorna men oklart om jag har svaren!

   För mig går det ut på att hitta korta beskrivningar och ibland länkar men framför allt snygga bilder som ger inspiration. Det finns huuuur många recept som helst. Och huuuur mycket inredning som helst.

   Jag har en slags profil, men det är bara mina anslagstavlor där jag sparat all inspiration jag hittat. Jag har noll kommunikation med andra, det är bara mitt eget "krypin". Men har man testat nån av grejerna kan man kommentera huruvida det funkade/inte funkade etc. Äh, hoppas du hittar nån som kan förklara bättre! Kram

   Radera
 2. Då har vi samma laster :D Jag kan även rekommendera Pernilla och Sofia Wistams podd "Wahlgren & Wistam" har svårt att hålla mig för skratt många gånger när jag lyssnar på den medan jag nattar barnen. Följer även både Pernilla, Sofia och Bianca på Instagram.

  En annan last jag har är ju att lyssna på poddar. Jag har kanske redan tipsat om de "barn-poddar" jag lyssnar på om jag har det så får du bortse från det här :) "Kära barn" och "Pampers barnvagnspromenader"

  Och ett TV-program som överraskade mig och var mycket bättre än jag trodde är "Supernanny Sverige" på TV3. Jag har inte gillat den engelska/amerikansk varianten. Men den här tycker jag är jättebra. Jag tycker att "nannyn" Anna-Karin Wyndhamn är lugn och saklig och har många kloka råd och tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ljuvligt! Bra smak på laster måste jag säga :D

   Jag börjar hitta tillbaka till poddarna nu, så ska prova dem du tipsar om. Och så ska jag ge Supernanny Sverige en chans. Tack för tipsen!

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina