måndag 9 januari 2017

Det magiska mejlet

Den var nog 14:55 när en ivrig Tobias ringde. "Har du sett mejlet?". Och jag förstod ju att det var riktigt spännande läsning innan jag ens hittat brevet. Vi har fått tid för skype med Hanna! Nästa vecka på onsdag morgon har vi vårt första videosamtal med henne.

Jag blev alldeles överväldigad och fällde en och annan glädjetår. Är det äntligen dags nu? Redan nästa vecka?

Så spännande att se vad det innebär och hur det går. Samtalet pågår nog inte särskilt länge då det är något av en utmaning att underhålla en ettåring från andra sidan skärmen. Men vi ska se till att kläderna vi bar i pekboken är nytvättade så hon kanske kopplar att det är vi (särskilt om hon har pekboken med sig) och så har vi en festlig boll som låter och så Babblar-Bobbo förstås. Hon fick en Bobbo-handdocka i julklapp av farmor och farfar så det kanske är handdockan som tittar fram på skypemötet i stället för gosedjuret. Det tillsammans med lite barnsång kan säkert uppskattas.

Ja, hörni. Nu fortsätter vi lära känna varandra så smått. Föräldrarna och barnet.

12 kommentarer:

 1. Så härligt. Tänk att på se eran lilla Hanna ❤ där och då få höra henne och hon er. Så glad för eran skull och lyckliga blir vi. Kram Farmor och farfar.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vi hade inte förberett oss alls men sång var en riktigt hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir spännande att se om vilket betyg Hanna ger oss för vår sånginsats 🙈

   Radera
 3. Så kul att höra, jag drömde nämligen i natt att ni skulle få skypa med Hanna och när jag pratade med Maritha så berättade hon att det var så, Ibland slår drömmar in ������

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så! Vi har verkligen gått på helspänn och tänkt att det kanske, kanske skulle ske i dag ... men så har vi ju tänkt många dagar :D

   Radera
 4. Wow så häftigt steg framåt
  lycka till med att ha buskul med Hanna via skype
  kramizar
  Mvh Diana som är adopterad från Peru

  SvaraRadera
 5. Så spännande! Att planera är nog bra, men sen blir det ju lite som det blir med småbarn! :) dvs få saker går som man tänkt/ planerat ;) det bästa / viktigaste är ju att ni äntligen få se varann nästa vecka! Lycka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Vi planerar mest för att det är ett mysigt sätt att se fram emot dagen. Sedan blir det förstås som det blir, sällan som planerat vill säga ;)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina