söndag 17 januari 2016

Ny president och Ikeainredning

En helg hos goda vänner i Västerås avrundades med Ikeatripp. Vi kunde inte låta bli att handla lite grejer till barnrummet. Så så fick det bli. Vi har inte satt ihop något ännu, behöver nog bereda lite plats först. Och så är det tapeterna. Dessa vore ju toppen att försöka få upp i kanske februari eller mars. Det lutar mer och mer åt grönt. Men vi har ju tyvärr inte särskilt bråttom med att spika det helt.

Som det stod i en kommentar har ju nu Taiwan mycket riktigt fått sin första kvinnliga president nu i helgen! Tsai Ing-Wen, som var oppositionens kandidat, beskrivs som en Kinaskeptiker så det blir intressant att se vad för stora förändringar detta kan innebära i Taiwan och i relationen mellan Taiwan och Kina. Hbtq-aktivister har stöttat Tsai Ing-Wen eftersom hon uttalat sig positivt om samkönade äktenskap, berättar Svenska Dagbladet.

3 kommentarer:

 1. Hej Lina! Härligt med en kvinnlig president som är positiv till hbtq-frågor! Jag tipsar förresten om din blogg i min nystartade ivf-blogg. http://resantilldig.bloggo.nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! Tack för tipsningen och varmt ycka till på resan till ditt barn <3

   Radera
  2. Tack detsamma! Ni kommer bli kloka och genomtänkta föräldrar :)

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina