fredag 15 november 2019

Att smälla flugor när man kan

Vi är mitt uppe i att sålla och utse bilder till Hannas återrapportering till barnhemmet. I år är sista gången vi skickar två rapporter, nästa år är det bara en per år fram till det hon fyller 18.

För att vinna lite tid passar vi parallellt med återrapporteringens bilder på att framkalla så många bilder vi hittills har till det album som ska till vår St Lucy-ansökan. Allt kan ju hända på vägen, men hellre chansa att vi blir aktuella för att skicka ansökan till St Lucy och därför framkalla bilder dit och börja med albumet än att sitta lugnt i båten och förlora värdefull tid.

Fotoalbumet som skickas med vår ansökan ska innehålla bilder på mig och Tobias, i vår vardag. Någon bild på Hanna med oss, men inte för många eftersom det inte är hennes ansökan, bilder på omgivningen - hur ser huset, gården, det tänkta barnrummet och lekplatser i närheten ut? Sedan gärna någon semesterbild samt någon bild på de närmsta anhöriga i vår miljö så att säga. Förra gången var vi nog med på nästan varje bild där omgivningarna var med, fast inte i fokus då. Sådant som inte ska vara med på bilderna är husdjur och alkohol. Det behöver ju inte vara rena mäklarannonsen men varken husdjur eller alkohol gör sig riktigt bra i dessa sammanhang då det riskerar att ge fler frågor än svar.

Apropå återrapporteringen så är bland det bästa med den att få summera halvåret, hur mycket som egentligen hänt och vad vi faktiskt gjort. Oklart hur disträa jag skulle lyckas hålla reda på det annars!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina