torsdag 11 augusti 2016

Told you so!

Eller ja, nästan rätt åtminstone. Min list sa igår att det skulle komma ett barnbesked från vårt barnhem i morgon. Det kom ett redan i dag! Inte till oss då, men ändå …

Nu hoppas jag bara inte att resten av magkänslan, som styrs av den senaste statistiken, stämmer. Den säger nämligen att det nu kommer dröja månader, närmare bestämt två eller tre, innan nästa barnbesked och det är förstås långt ifrån säkert att de lyckligt lottade som får det samtalet är vi.

Hangin' in there. Lite stukad, men givetvis glad för den familj som kommit ett steg närmare varandra i dag <3

4 kommentarer:

 1. Å jag som trodde det var ni.... Men snart måste det vara eran tur! ❤️❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulle du <3 Vi hoppas det. Så mysigt att följa er Taiwanresa, återigen stort tack!

   Radera
  2. När jag väntande så lusläste jag allt som jag kom över. Det är inte så många som skriver om när man hämtar barnet. Jag funderar mycket på om jag har skrivit för mycket men o andra sidan skriver vi för familj, vänner och faktiskt för dig som väntar nu på ditt barn. Jag hoppas du har fått en känsla hur det har varit att hämta ett barn i Taiwan och framförallt att flygresan hem kan gå bra. Jag längtar lika mycket som du till ni får barnbesked för jag vet hur det är, väntan höll på att ta knäcken på mig men nu känns allt så bra när hon äntligen är här ❤️. Stor kram till dig!

   Radera
  3. Det är verkligen guld värt att få ta del av. Jag lusläser också det mesta, allt från bloggar till Facebookgrupper. Man försöker verkligen suga i sig information som en svamp. Känslor också egentligen, försöka förbereda sig på vad som kan vänta, få bilder av det på något sätt.

   Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina