fredag 3 mars 2017

En vecka kvar ...

Hörni! Det är inte bara fredag i dag. Det är prick en vecka kvar tills vi får prata med Hanna på skype igen! Den här gången ska jag faktiskt fråga hur det går för ärendet i domstolen. Kanske, kanske törs de säga om de har något hum om hur ärendet ligger till.


via GIPHY

Mamma var lite rolig när jag berättade förra veckan att vi hade fått en ny skypetid. "Nu känner hon säkert igen er så att ni kan ha andra kläder på er". Jag sa att vi löper linan ut med att ha samma kläder vid varje skype, i pekboken och när vi träffar Hanna första gången. "Fast då kanske ni får förklara för personalen på barnhemmet att det inte är de enda kläder ni äger?" tyckte hon. Haha, ja, kanske det. Tokmamma. Jag hör ju varifrån mitt märkliga filosoferande härstammar.

2 kommentarer:

  1. Äsch, kör på med samma lika. =) Jag fick beröm från givarlandets psykolog när jag dök upp på plats i princip samma kläder som på första bilden. De vet att ni inte är fattiga. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja, det är väl i princip så jag tänker också. Herregud, de vet ju mer om oss än vad flera vänner gör! Den där medgivandeutredningen alltså, en gedigen lunta :)

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina