söndag 7 februari 2021

Fix, foto och fortsättning följer

Den här helgen har det varit mycket fix, framför allt för Alfreds (Ja! Det namnet blir det!), blivande pappa och farfar. De har tapetserat rummet så fint och sen var det bara att ställa in några möbler och snabbt rafsa ihop det sista av fotoboken och beställa hem den.

Det är som att nu kan man hämta andan lite och fixa med annat i vardagen när två viktiga steg, tapetsering och beställa fotobok, är gjorda innan nästa steg. Förhoppningsvis går det att få till provtagning för oss båda i veckan inför läkarbesök några dagar därpå. Vi ska också spela in film på oss tre sångfåglar, så snart som möjligt, så vi kan skicka den med kaninen (Ja! Godkänd bara den går att klämma ihop ordentligt) och fotoboken.   

Vi gjorde några saker annorlunda denna gången än förra i fotoboken. Vi har till exempel prioriterat kort på flygplan (ut- och insida), kort på husfasaden och bilen och sen flera kort på Alfred i boken. Det ska bli kul att få veta om han gillar den sen och vilken favoritbild han har. Kanske katten? 

Vi tänker också nu att det som inte kommer med i fotoboken, som närbild på bil med bilbarnstol, kan vi fotografera och ha på plattan att visa när vi väl är nere. Samma med resten av huset osv. Denna gång brydde vi oss förresten inte om Tobias skägg, vi är liksom inte lika petiga denna gång tror jag (andra barnet-syndrom?), hoppas och tror inte det blir några bannor för det. Skägg anses ovårdat av många även om jag förstått att det börjar finnas mer förståelse för det. Men hans taruering på kapade vi lite diskret från familjebilden.

6 kommentarer:

  1. Så roligt med konkreta förberedelser!! Ni tänker så klokt om fotona.

    Får man fråga om Hanna kommer följa med och hämta lillebror? Kanske en dum fråga, du får ta bort kommentaren i så fall ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Tack för din kommentar och pepp. För oss, ja, för de flesta som adopterar i dag, är det så självklart, men du är inte den första som frågar! Hanna kommer absolut följa med, om inte pandemin (peppar, peppar ...) gör det omöjligt för oss att åka hela familjen på något sätt.

      Radera
  2. Inte läst här på ett bra tag och nu har det hänt massor. GRATTIS till lillebror, vilken fantastisk nyhet! :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, här händer det grejer serru! Bara att hänga med ;) Tack!

      Radera
  3. Så fint rum Alfred får, där kommer han säkert att trivas.👍❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hoppas verkligen det! Nästa vecka tapetseras Hannas rim förhoppningsvis.

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina