tisdag 11 oktober 2016

Halvvägs mot Lettland

I augusti fick Tobias "feeling" och köpte en crosstrainer, alltså nästan som att man cyklar men man står upp på två pedaler och så håller man i två stavar medan man går och går. Jag förstod ganska fort att den där skulle stå och samla damm, särskilt då Tobias bara veckor senare fick "feeling" igen och i stället började gå på gymmet. Vilket förstås inte är tokigt det heller!

Hur som helst kom vi på idén att för träningsmotivation, jag har varit inne tidigare på att vi behöver vara starka när vi blir föräldrar, så ska vi "gå" hela vägen till Taiwan innan barnbeskedet. Vi räknar passen på crosstrainern och på gymmet. Det förstnämnda syns ju på displayen, det sistnämnda har vi valt att räkna som tio kilometer per pass.

Avståndet har vi räknat ut är 8555 kilometer. Vi har 8232,7 kilometer kvar innan vi är "framme". Det är inte säkert att vi kommer fram på detta sätt. Men tillsammans är vi en liten bit på väg i alla fall och när det kommer till träning på det här sättet kanske man får som att själva resan är målet? Vi har ju åtminstone tagit oss förbi Arlanda och är halvvägs mot Lettland.

Heja, heja!

4 kommentarer:

 1. Heja på. Bra tänk ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen! ☺️💪

   Radera
 2. Vilken bra idé!!

  SvaraRadera
 3. Ja! Det känns som en väldigt kul grej. Även om man önskar att Taiwan låg liiite närmare när man ser hur många mil som är kvar ;)

  SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina