onsdag 5 oktober 2016

Vi behåller tummarna en stund till


Tack för tummarna, ni får inte tillbaka dem riktigt ännu! Inget barnbesked i dag. Måste ha varit någon miss i kommunikationen där mellan mig, Taiwan och den rosa himlen. Men inga sura miner här för det! Denna tid sedan torsdagens samtal har mer än någonsin känts en dag närmare hela tiden.

I dag fanns ganska mycket att förbereda inför fredagens papperstidning (vi kommer ut tre dagar i veckan), så jag jobbade på med det rätt intensivt till efter arbetstid så att jag utifall att något trevligt samtal dyker upp i morgon ska kunna ta mig hem så fort som möjligt. Man kommer ju ändå inte vara särskilt fokuserad på just jobbet när samtalet väl kommer, kanske rentav mindre fokuserad på jobbet än någonsin!

8 kommentarer:

 1. Ååå vad spännande! Jag är helt uppspelt! Håll ut snart kommer det magiska samtalet! 😊😊😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa! Vi längtar så! <3

   Radera
 2. Självklart så håller man troget tummarna för att det magiska telefonsamtalet ska komma

  så här var det den dag då adoptivpappa fick det magiska samtalet
  Mina adoptivpappa fick veta under ett styrelsemöte att jag fanns att hämta i Peru
  Det blev fullständig glädjekaos i styrelserummet så det gick inte fortsätta mötet för alla hade hamnat i glädjechock för dom i rummet hade ju väntat också på det magiska samtalet

  mvh adopterad från Peru

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Vilken gåshud … Fantastiskt med glädjekaos! :)

   Radera
 3. När vi väntade BB fick jag under december månad en stark känsla av att det var nära, 7:e januari fick vi samtalet, men det visade sig att vi blivit föreslagna redan i mitten/slutet av december någon gång. Sedan hade det av olika anledningar inte blivit något BB av det hela förrän en vecka in i januari. Så din känsla (och min ;-)) kan vara helt riktig. Kanske är det på G!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt! Jag har hört fler liknande berättelser och känner mig förvånansvärt lugn i väntan även om i dag inte visade sig vara just den dagen. Blir spännande att se i efterhand om det var något särskilt med just denna dag ändå …

   Radera
 4. Självklart håller jag tummarna! :D

  SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina