fredag 25 februari 2022

Samma gamla regler

De senaste dagarna har det förstås varit svårt att ha annat än Rysslands invasion mot Ukraina i tankarna. Men vardagen och adoptionsprocessen rullar trots allt på. 

Vi gladdes åt senaste nyheterna att karantänhotellsnätterna från 7 mars minskar från 15 nätter till 10. Glädjen blev dock kortvarig sedan jag kontaktade Taipei Mission som beklagade att behöva meddela att det gäller dem som anländer Taipei från och med 7 mars. För oss som kommer 5 mars gäller fortfarande gamla reglerna. Nåväl, det hade bara varit en bonus att släppas ut tidigare.

Veckan som följer kommer vara hektisk på jobbet inte minst. Så kommer vi höras av med Barnens Vänner för att checka av sådant vi inte får missa. Tidigast 48 timmar innan  avresa, men senast före vi checkar in vårt bagage, ska vi fylla i en hälsodeklaration  till Taiwan där vi också laddar upp våra vaccinationsbevis. I dag köpte Tobias och Hanna ett par av de sista presenterna till viktiga personer i Taiwan. Jag är sugen på att ta mig in till turistbyrån i Uppsala för att köpa ytterligare något vykort och symbolisk present, men vi får se.

Om en vecka denna tid sitter vi förhoppningsvis på ett flygplan, redo att landa i Istbabul och promenera mot gaten till planet mot Taipei. Svindlande tanke! 

1 kommentar:

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina