söndag 16 januari 2022

Familjen Knyckertz?

Ja, vi har ordnat med foton till visum i helgen. Svårt att se annat än kriminell ut på denna typ av bilder.
Nu kommer vi inte längre med visumansökan innan vi fått ett datum att förhålla oss till. Vi har skrivit ut ett par papper och börjat samla i kuvert det som behövs.

Vi har kontaktat Barnens Vänners kontakt i Taiwan som går att anlita för bokning av hotell till exempel och så har vi mejlat en heads up till resebyrån också. Sen har jag börjat packa (igen) och klickat hem ordentlig ryggsäck och rejäla skor samt diverse från apotek. Hittade också kraftigt prisnedsatt mjölkfri chokladkalender till Hanna, blir bra i karantän. Heja, heja!

3 kommentarer:

  1. Härligt att det rör på sig! Men tycker inte Hanna ser så farligt kriminell ut.. 😊

    Är det Henry som är kontaktperson även för er som adopterar från St Lucy? Vi kommer boka hotell genom honom och jag kommer hyra en datorskärm av honom för karantänarbete.

    BV föreslår ju två olika resebyråer. Har ni erfarenhet från någon av dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, sant! Hon är väl Ture i familjen kanske :)

      Ja, det stämmer! Vi har kontakt med honom nu och är ombedda be läkare om brev för varför vi önskar bo tillsammans i karantän. Vill ni ha mall sen, så säg till. Vi utgår ju från Hannas behov, men har själv knackat ihop förslaget utifrån brev ett par utan barn hade så det går att anpassa.

      Vi har bara kontaktat Tranås Resebyrå, hört så mycket gott om dem. De hörde också av sig i dag med en kontaktperson hos dem som vi ska kontakta direkt Vi har datum. Jag brukar kolla flera ställen innan beslut om val, men det är så många som tipsar om Tranås och då kör vi det direkt.

      Radera
    2. Knyckertz är ändå trevliga. Såg några avsnitt i julas. Jag ska ju bli pappa! Haha!

      Du får gärna skicka mallen sen: petersimeonsson@gmail.com
      Tycker väntan är svårast när det inte finns något att göra. Och lite stressande, för antar att det blir en hel del när resedatumet kommer.. Så det tittar vi gärna på innan!

      Hittade fb-gruppen Taiwan adoption (Sweden) igår. Är även med i bl.a. BVs och Cathwels grupper, men i denna verkar det va mer liv! Precis, såg att flera har rekommenderat Tranås, så vi kör dem med!

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina