fredag 28 januari 2022

Vi har - kanske - ett datum!

Så kom äntligen det preliminära resebeskedet, på årsdagen av barnbeskedet. Fantastiskt. Vi uppmanas strikt att inte boka något ännu, inte ens preliminärboka, men har tillfrågats om 29 mars fungerar för oss att komma till Alfred. Har vi nåt särskilt för oss då? Öööh, nä. Klart vi vill åka! 

Om det faktiskt blir vårt datum, vet vi först någon gång efter 7 februari. Det är Lunar New Year som kommer emellan, men vi är förstås väldigt glada att det rör på sig. Hannas datum hann ju ändras med två veckor till vår fördel innan vi fick det officiella resebeskedet, det är nog därför jag tar detta datum med en viss nypa salt. Denna gången ändras det knappast till ett tidigare datum i och med pandemin, utan snarare lite senare i så fall. 

Blir det ändå datumet vi fått att förhålla oss till nu och nuvarande karantänregler kvarstår innebär det att vi åker första veckan i mars! Det känns plötsligt jättesnart och förstås underbart. Men jag vågar inte riktigt tro det förrän vi tagit oss igenom Lunar New Year.

Jag försökte förklara för Hanna hur många dagar det kan vara kvar tills vi får åka, så nu har vi gjort en klassisk "kryssa varje dag"-teckning där vi kan kryssa fram till 4 mars (som dessutom är farmors 60-årsdag!)
Nu är det bara att vänta och hoppas igen ... 

7 kommentarer:

  1. Vi håller alla våra tummar nu ska det bara rulla på. Och att det är det datumet som gäller. ❤

    SvaraRadera
  2. Nu håller jag tummar och tår extra hårt på att datumet står fast.✊❤️

    SvaraRadera
  3. Men åhh! Va roligt att höra! 🥰 Vi gläds med er! 🤗

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Nu ska vi få veckan att dansa iväg så vi får boka resan snart.

      Radera
  4. Jag är så glad för er skull. Vilken lycka det kommer att bli för er alla. Vi är många som har er i våra ❤️ och tänker på er. ❤️❤️❤️❤️

    SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina