fredag 18 mars 2022

Bäst på test

I morgon behöver vi hör och häpna ställa väckarklockan. Vi ska vara uppstigna klockan 07.30 och redo för samtal från receptionen om att ta hissen ner för varsitt PCR-test. De ska ju visa negativt, men klart det är lite nervöst ändå. Vi har ju haft covid i januari och skulle något av testen därför visa positivt, så kommer vi inte ur karantänen på söndag.

Att vi tagit flera negativa tester, varav ett PCR-test innan vi fick sätta oss på planet hit, lugnar nerverna. Det är ändå nervöst hur Hanna ska uppleva testet, hur pass pedagogiska och noggranna de är med barn och om de tar det i näsan eller munnen på henne. Vi har laddat med att hon får äta resten av chokladkalendern efteråt plus att hon får några överraskningar. 

Jag vet inte riktigt när vi sedan får våra testsvar, men under dagen antar jag. Har allt gått bra får vi i teorin checka ut vid midnatt. Men det gör vi förstås inte, utan vi blir upplockade oxh får skjuts till nästa hotell klockan 9.30. Spännande!

3 kommentarer:

  1. Håller tummarna att ni är negativa✊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa! Taiwans PCR-test är mycket noggrannare än Sveriges och kan därför plocka upp "gammal" covid som egentligen inte är smittsam på ett annat sätt. Då släpps man inte ut, även om man kan visa att man haft covid, i stället krävs sjukhusvistelse och fler undersökningar. Vi tar emot så många tummar ni kan avvara! 😊❤

      Radera
  2. Håller alla tummar att allt går bra.✊✊✊✊✊✊✊
    Kram Annelie

    SvaraRadera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina