torsdag 10 mars 2022

En tredjedel avklarad!

Nu har vi stökat undan en tredjedel av vår karantäntid. Skönt!

På lördag tar vi nästa självtest och på söndag har vi karantänat halvtid. Jag och Tobias kan, med viss humor, konstatera två saker. Jag är en obotlig optimist och Tobias är en förhoppningsvis inte obotlig pessimist. Jag begriper knappt själv hur jag kan ha sånt tålamod och vara så positiv instängd i det här rummet med två som inte alltid har samma tålamod. Men positiv är jag! So far, åtminstone. Hanna och Tobias gör inte heller mycket väsen av sig, ska sägas. Men det är klasskillnad, hehe. 


I morgon firar vi med dumplings att det är fredag. Längtar redan! Dagarna 6-8 säger många är de värsta, så vi får nog rida ut stormen med mycket gott nu i helgen. På rätt tider! Har vi lärt oss en ganska genant väg.

I dag beställde vi glada i hågen bubble tea och skrev som vanligt till hotellpersonalen att leveransen var på gång. Då fick vi tillbaka en ordentlig uppläxning, många utropstecken i chatten, att absolut inte beställa utanför de bestämda klockslagen (frukost, lunch, middag). Hoppsan! Det hade vi missat men såg sen att det stod på ett papper. 

Vi bad så mycket om ursäkt och sa att det inte ska hända igen. De tackade och sa att det gick bra denna gång. Vi har beställt utanför tiderna nästan dagligen denna vecka, så antingen var det någon som lessnade ur eller så beror det på vem som jobbar vad som är okej. 

2 kommentarer:

  1. Jamen allt kan man inte göra rätt.😉. Hoppas det var gott.
    Tiden går säkert snabbare på sätt och vis här hemma. Men tänk snart halvtid.🥰. Tänker på er ni kämpar på så bra. Hoppas den sista halvan bara löper på.
    Som vi saknar er. Önskar er det bästa.
    Kram, kram, kram❤❤❤❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, mycket kvalitetstid tillsammans får vi och lite dråpliga men roliga missöden då 🤭 GäStor, stor kram!

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina